29 Ekim 2012 Pazartesi

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun...


23 Ekim 2012 Salı

Kalp patates ve bayram


Çok ilginç bir yazı başlığı oldu galiba..Geçtiğimiz hafta manavdan alışveriş yaparken eşimin eline geçmiş bu patates..
         Bakarmısınız lütfen rabbim nasıl yaratmış..Görünce gözlerimize inanamadık.Çocuklar bile çok şaşırdılar..

Havalar birden soğudu burada..Kaloriferlerimiz yanmaya başladı.Sabah çocuklar okula gittiler her zamanki gibi..fakat öğleden sonra öğretmenleri aradı Bahar ateşlenmiş..Hemen gittik aldık ve doktora götürdükÇok şükür önemli bir şeyi yok..

Kurban bayramınız kutlu olsun.Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim.Rabbim herkese ağız tadıyla bayram geçirmeyi nasip eder inşallah..Biz bayramda annemlerdeyiz gelecek olanları oraya bekleriz efendim..

21 Ekim 2012 Pazar

Pembe zarf etkinliğinden gelen mektubum..

Sevgili Kelebek gibi bloğunun sahibi arkadaşımın düzenlediği pembe zarf etkinliğinden bana gelen mektubum..Bana Zeynebin sandığı bloğunun sahibi arkadaşım göndermiş..Kendisine çok teşekkür ediyorum..Kelebekli kitap ayracı ve çayları içinde..

8 Ekim 2012 Pazartesi

Çocuklar ve çocuk kalanlar için..

Dün yani pazar günü eşim mesaideydi..Büyük oğlumun da  başka planları varmış..Eeeee hal böyle olunca evdekiler yani çocuklar ve ben de sinemaya gidelim dedik..Margi alışveriş merkezine gittiğimizde gösterime 1 saat falan vardı..Çocuklar bişeyler yediler.Sonra biletimizi  almak için yukarı çıktık..Oyun bölümünde saati beklemeye başladık..Ben yeni açılan kahve dükkanından karamelli türk kahvesi denedim..Tadı fena değildi ama ben galiba karışıksız kahve sevenlerdenim..Neyse   salona girerken film 3D olduğu için gözlüklerimizi aldık..Berk  maşallah  ilk defa 3 boyutlu film seyretmesine rağmen çok rahattı fakat Bahar biraz  tedirgindi...Ara ara gözlüklerini çıkardı ve o da alıştı..Filmin sonuna doğru biraz sıkıldılar..İçeride çocuklar olduğu kadar büyüklerde vardı..İzlemenizi tavsiye ederiz..

5 Ekim 2012 Cuma

Ne demek ben teşekkür ederim..

 

Geçtiğimiz yıl çocukların okula  alışmaları biraz uzun sürmüştü.Ama geçen zaman içinde okul idaresinin ve öğretmenimizin  yardımları sonucunda  problemlerimizi hallettik...
Bu yıl  çok şükür çocuklar  çok rahat bir şekilde okulllarına başladılar ve ikinci hafta sonunda bize bu belgeyi getirdiler..Bir gururlandım ki sormayın devamı da olur inşallah..




3 Ekim 2012 Çarşamba

Bu havlular çok şık..

El emeği göz nuru ile süslenmiş bu havlulardan kazanmak istermisiniz arkadaşlar..O zaman sizi bu adrese  alayım lütfen..

1 Ekim 2012 Pazartesi

Doğum günümüzden kareler..





Çocuklarımın çok mutlu olduğu harika bir doğum günü partisi oldu Cumartesi günü..Arkadaşlarının geleceğinden haberleri yoktu..Güzel bir sürpriz oldu onlar için..Tabii telaştan çocuklarla pasta ile fotoğraf çekilemedik.Herkes gittikten sonra aklımıza geldi.