20 Eylül 2013 Cuma

İrmikli toplar tam yemelik...


               Selam arkadaşlar..Gece gece bu da ne şimdi diyenleriniz olabilir..Bugünüm temizlik ve yemek ile geçtiği için ancak fırsat bulabildim..Bu irmikli topları portakal ağacında görmüştüm..Tarif uzun süreden beri aklımdaydı yapmak şimdi kısmet oldu..Tarifi ve malzemeleri için http://www.portakalagaci.com adresine bakabilirsiniz..Harika tarifleri var gerçekten..

16 Eylül 2013 Pazartesi

Eğitim öğretim yılı başladı..

Merhaba dostlar..
 
Geçen hafta ki okula alışma süreci bizim için çok güzel geçti..İki yıl okul öncesi eğitimi aldıklarından dolayı bir sıkıntı yaşamadık..Gözlemlediğim kadarıyla diğer veliler de yaşamadılar..Kıyafet konusunda son amana kadar karar veremeyen okul yönetimi yine mavi önlük olsun demiş ve biz de önlüklerimizi aldık...Sabah erkenden kalktık kahvaltı yaptık ve hemen yan binamız olan okula gittik..Kısa süren törenden sonra içeri girdiler..Bakalım öğlen yemeğine geldiklerinde benimle neler paylaşacaklar..Kızım pek anlatmaz ama  oğlum hepsini anlatır bana en ufak detayına kadar.. Ben de kalkıp işleri bir yola sokayım arkadaşlar..Sevgiler..

11 Eylül 2013 Çarşamba

Yaz bitti galiba..

Az önce sakin yağan yağmurun ardından mis gibi kokan toprak kokusu..Yaz bitti sanırım artık..

10 Eylül 2013 Salı

Okullu olduk..

Şaka gibi... ne zaman büyüdünüz de 1. sınıfa başladınız annem yaaa..

Zaman nasıl da geçiyor..Ben çocuklardan daha heyecanlıydım aslında..Onlar gayet rahattı..Berk ilk gün gitmek istemiyorum falan dedi ama arkadaşlarını görünce o da alıştı sınıfa yeni arkadaşlarına ve öğretmenine..      Fakat okul öncesi eğitimini aldığımız Pınar öğretmenimize çok teşekkür ediyorum çocukları çok güzel hazırladı 1. sınıfa..Bugün çantamızı ve kaplama kağıtlarımızı aldık.Kitaplarımızı kapladık etiketlerini yapıştırdık.Yarına hazırız..İnşallah mutlu ve başarılı birer insan olurlar hayatlarında ama öncelikle sağlıklı ve mutlu olmalarını istiyorum..