11 Şubat 2011 Cuma

Temizlik temizlik hiç bitmeyen işler

            Aslında dün akşam plan yapmıştım Kapıkule yakınlarında oturan eşimin teyzelerine ziyarete gidecektik. Bir de İkizanneleri sitesinde tanıştığım Esma arkadaşıma sürpriz yapacaktık.Ama gece geç yatıp sabahta kalkamayınca planlar ertelendi.Kahvaltı faslından sonra beni sil artık diye feryat eden camlarımı silmeye başladım.Çocukların odasının camları silindi süpürüldü temizlendi.Onlar bu arada diğer tv de caillou seyrediyorlardı.Sonra abilerinin odalarına geçildi.Bu odada bulunan balkonu hamile iken kapatıp odaya dahil etmiştik dolayısıyla da camları sil sil bitmedi..Devamında süpürülmesi toparlanması vs vs....
    Tabiiki diğer odalar da aynı süreçten geçti sonrasında akşam yemeği hazırlandı.Bugün cuma olduğu için İstanbul'un  meşhur salı pazarı şehrimizde kuruluyor.Birazda pazara gitsem diye düşündüm ama o da olmadı saat geç olmuştu..Bir daha plan yapmamaya karar verdim.Ya erken kalkıp işleri bitirecektim ya da herşeyi öylece bırakıp pazara gidecektim.İkinci seçenek bana göre olmadığı için pazar işini ertelemiş oldum.
   Camları silmek için yeni bir ürün kullanıyorum ben çok da memnunum tavsiye ederim.Aynalarda da çok güzel sonuç veriyor..Ben yeşil olanı kullanıyorum..
   Sırada dağ gibi olan çamaşırlar var hadi bana kolay gelsin çocuklar uyanmadan onlarında üstesinden gelmeliyim....

4 yorum:

Unknown dedi ki...

Ah ne güzel,rahatlamışsındır şimdi camları silince..
Henüz eve dönemedim ve derin bir temizlik beni bekliyor.:)
Ben de elma aromalı bir cam temizleyici almıştım çok memnun kaldım..
Aynalar için yeşilinden alabilirim ben de..
Sana kolay gelsin,çocuklar uyanmadan :)
Mutlu akşamlar..

Neşece herşey dedi ki...

Ayyy sorma o kadar rahatladımki anlatamam.Ütülerimide hallettim bir kaç gün rahatım sonra yine aynı tempo.
Yokluğun çok belli ama bir an önce dön aramıza sevgiler canım..

İkiz Annesi dedi ki...

Canım kader arkadaşım bu gün ikimizde cam silmişiz :) Bizimde camlar o kadar çok ve büyük ki aydınlık iyi oluyor ama silmesi,kolum koptu vallaha.Ben de aynı ürünü kullanıyorum bu arada ,yalnız rengi farklı benimki mavi:)

Neşece herşey dedi ki...

Hava güneşli olunca içimdeki kakılmış dışarı çıkıyor ya da etrafta temizlik yapan birisini görürsem özeniyorum ben sizce normalmiyim acaba?