23 Mayıs 2011 Pazartesi

Gülü solana seni ölene kadar seveceğim ve bahçe manzaraları..


Geçtiğimiz hafta anneme gittik.Her gittiğimizde bahçe bir öncekinden güzellleşmiş oluyor.Bunda annem ve babamın emekleri büyük tabiiiki.Güller de açmaya başlamış  dayanamadım ve fotoğrafını çektim.Ertesi gün baktığımda bir gecede ne kadar değiştiğini görünce yine çekmek istedim.Keşke gonca halde iken de çekseydim diye üzüldüm sonradan..
Anneme gittiğim zaman bahçedeki meyva ağaçlarınıda fotoğraf çekiyorum ve kardeşime gönderiyorum..Son çektiklerimden sizlere de bir kaç kare göstermek istiyorum..Çilekler bu sene ekildi ve hemen meyva vermişler ne güzeller değilmi? Çocuklar hemen koparmak istediler ama ben biraz daha beklemek gerektiğini söyledim.

 Bizim buralarda incir denir ama başka yerlede yemiş dendiğini duymuştum.Bu da beyaz incir bir dde mor incir vardı ama onu unutmuşum...

4 yorum:

♥♪♫♥SEMA♥♪♫♥ dedi ki...

BU ZAMANDA BAHÇELİ YERLER GÖREN ORALARDA KOŞUP OYNAYAN,ÇİÇEKLERİN MEYVELERİN TOMURCUK HALİNİ GÖREN ÇOCUKLAR NE KADAR DA ŞANSLI DEĞİL Mİ:))BAKTIKÇA İNSANIN İÇİ AÇILIYOR..ARTIK YAZ GELSEDE DOYSAK GÜLE SÜMBÜLE ÇİÇEĞE:)

İkiz Annesi dedi ki...

Gülün rengi güzelmiş benim bahçedekiler de açmış durumda rengarenk güzel görünüyor:)
Çilek ve Yemişte güzelmiş afiyet olsun:)

necla dedi ki...

çok güzel ya insan baktıkça içi açılıyor

neval dedi ki...

bahçeden koparıp yemek gibisi varmı ?