11 Ağustos 2011 Perşembe

Oradan buradan işteortaya karışık

         Dün akşam bu ramazanın ilk iftar davetini verdim..Görümcemler ve eltim eşi ve çocukları...Saymışlar tam 15 kişiymişiz..Soframın fotoğrafını çekemedim telaştan..
  
          Menüm şöyleydi:
 Kesmeçorbası domatesli, salata,mor lahanasalatası ve kırmızı köz biber
Pastırmalı kuru fasulye
 Pilavyanına mantarlı tavuk sote ve karışık kızartma ve cacık
Aşure
   En büyük görümcem un helvası,ortanca görümcem patatesli börek ve eltim de baklava getirmiş...Çookkk teşekkür ederim hepsine.
       Önceki günde Kipada markette gezdik alışverişimizi yaptık bu sırada Bahar'ı tuvalete götürdümBerk babasının yanında kasadaydı..Biz tuvalete gittik meğer Berk arkamızdan gelmiş bizi aramış bulamamış.Eşimin yanına geldiğimizde'' Berk yok'' dedi bana:((  bu yaşıma kadar böyle korktuğumu hiç hatırlamıyorum..Tam anons ettirmeye gidiyordum ki ağlayarak diğer kapıdan  geldi...Çok şükür  aklıma hemen kayıp olan çocukların aileleri geldi çok   ormuş rabbbim yardım etsin hepsine ...Kendi isteği ile gidenlere bir sözüm yok fakat  kaçırılanlara aslında çok söyleyecek söz var ama siz tahmin ettiniz orasını yazmayayyım şimdi....
 

 Dışarıda dün akşamdan itibaren yağan yağmur ve soğuk balkon sezonunu kapattırdı bize....İçerde açık olan camları dahi kapattık düşünün..

4 yorum:

yemyeşildeniz dedi ki...

Allah korusun diyorum.

neval dedi ki...

bizde bugün kapattık camları ve ilk kez bu kadar kolay geldi oruç tutmak

İkiz Annesi dedi ki...

Kötübir tecrübe olmuş çok geçmiş olsun canım.Aynısını geçen sene Özdilekte yaşamıştım Berrak ben onlara bikini bakarken reyonların arasına girmiş o bir kaç dakika o kadar kötü oldum ki seni çok iyi anlıyorum.

Neşece herşey dedi ki...

Yemyeşildeniz amin canım.

Neval'cim çocuklar hemen çorap aradılar çekmecelerinde inanırmısın?

İkiz Annesi keşke bu tecrübeyi yaşamasaydım.Rabbim yavrularımızın yokluklarını göstermesin bize..