29 Eylül 2011 Perşembe

Baharım ve Berkim 4 yaşında..


           Öncelikle selam herkese sürekli okuyan yada geçerken uğrayanlara..
fotoğraf makinamı yanıma aldım.Önce içindekileri kontrol ettim ve bilgisayara yükleyecektim ki pillerinin şarjı bitti..Piller dolsun o zaman yüklerim..

       Geçtiğimiz  hafta sonu Akara'ya gittim ve çok güzel iki gün geçirdim..Annemle beraber gittim çocuklar eşim veoğluma emanet ederek..Sadece eşimin işte olduğu bir gün sevgili görümcem geldi ve çocukların yanında durdu....Fotoğraflar sonra..
 
      Çocuklar da okula alıştılar ve sorunsuz bir şekilde gidip geliyorlar..Okul toplantısında  çocukların sene boyunca kullanacakları kırtasiye malzemelerinin  temini için sınıf annelerine görev verilmişti onlarda  temin etmişler ve ödemenin kırtasiyeye yapılması gerektiğini söylemişler..İki çocuk olduğu için başka velilere normal gelen ücret haliyle biraz zorluyor bizi...Abimizinde orta son olduğu için dershaneücretleri falan bu yıl kemerleri biraz daha fazla sıkacağız sanırım..Çocuklarım okuyup istediği mesleği yapsınlar da biz sıkıntı çekmeye razıyız.Keşke evde yapıp para kazanacaığm eşime destek olacağım bir iş olsada çalışabilsem ama burası küçükbir yer dolayısıylada biraz zor gibi..
     
       Dün çocukların doğum günüydü  4 yaşını bitirdiler.Ne çabuk büyüdüler anlamadım.Rabbim sağlıklı uzun ömür versin yavrularıma..

2 yorum:

İkiz Annesi dedi ki...

Canım nice uzun sağlıklı yıllar dilerim.
Kırtasiye masrafını sorma biz kendimiz hallettik Kipadan ama yine de bayağa tuttu 2 tane olunca ağır geliyor doğal olarak ne yapalım dediğin gibi inşallah onları iyi yerlerde görmek nasip olur bizlere.Daha Ana Okulunda durum bu ise ileride nasıl olacak bilmem.Yine de halimize şükür ki alabiliyoruz alamayanların da Allah yardımcısı olsun.
Çok öpüyorum seni ve meleklerini:)

Neşece herşey dedi ki...

Çok teşekkür ederim canım..Elimiden geleni yapacağız artık yeterki okusunlar..bende öpüyorum canım seni..