24 Nisan 2012 Salı

Yazmak istiyorum ama....


      Bir koşuşturmacadırki   sormayın...Yoruldum ama yapacak birşey yok.Allah sağlık versin de herşey yoluna girer.23   Nisan   dolayısıyla çocukların okulunda program düzenlendi..Bizimkilerde  kızlar ayrı,erkekler ayrı olmak üzere  iki tane şarkı hazırlamışlar...Kıyafetleri de özel olarak dikildi her ikisinin..Neyse efendim o gün geldi hazırlandık..Kızların saçı yapıldı erkeklerin jölelendi..Ben fotoğraf çekmeyi unutmasaydım daha iyiolacaktı ama neyse ki aynı şarkılar ve kıyafetlerle  yılsonunda da gösteri yapılacağı için üzülmedim..İnanın ben onlardan daha fazla heyecanlandım..


     Büyük oğlanın da 23 Nisan da bayrak taşıma görevi vardı.Ogün eşim evde olduğu için havanında  güelliğinden faydalanarak stadyuma bayram seyretmeye gittik..Çocukların ilk zamanlarda canı sıkıldı ama daha sonra seyretmeye başladılar.....Çok güel bir 23 Nisan gösterileri seyrettikten sonra çocuklarla birlikte parka gittik fotoğraflar çekildik.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Ne mutlu sana neşe abla=) seninkiler zehir gibi. eee tabi sen yetiştiriyorsun onları hepsi birer pırlanta, verdiğin emeklere toplamaya başlıyorsun nice güzel günler seninle,eşinle ve çocuklarınla olsun =)

Bal Yanağın Hikayesi dedi ki...

Enkötü günüzüz böyle olsun neşeciğim